Modele divanesh te perdorura

MODELE të rehatshme të ndryshme të shtratit për instalim në apartament. ATA janě të përshtatshme për blerje në një dhomë të Vogël të gjallë. Pneu Kjo është për shkak të kompaktësisë së. Dhe Këtu është e nevojshme t`i kushtohet vëmendje zgjedhjes së një mekanizmi të besueshëm transformimi. Dyqani i transformimit duhet të veprojë PA përpjekje të dukshme dhe shfaqjen e zhurmës së huaj. Nëse në, je ne peux pas me remémoiser, je ne peux pas le faire………………………….. Kur zgjedhni një kasetë, është e rëndësishme që të krahasoni me saktësi madhësinë e SAJ me parametrat e televizorit. OEB, nëse do të jetë në rrota, PASI që TV Mund të zhvendoset ose të rrotullohet për komoditet maksimal shikues. Në varësi të Stilit të zgjedhur, kabineti Mund të ketë një pamje krejtësisht të ndryshme, të jetë bërë me materiale të ndryshme, por në çdo Rast, nëse keni nevojë të Ruani diçka Nën TV, është më mirë të zgjidhni një Kabinet me rafte ose mbathje. Lexoni këshilla se si të zgjidhni mobiljet e photons duhura Këtu:. Tjetra, Shih Foton e mobiljeve të qosheve për dhomën e ndenjes. Salla e jetesës në DISA Raste Mund të kombinohet me zonën e ngrënies, por në Fakt AJO është e integruar me zonën e kuzhinës.

Në këtë Rast, detyra NUK është Vetëm për të zonuar hapësirën, por Edhe për të kombinuar kompetencën e pjesëve të mobiljeve në Zona të ndryshme. Nga Rruga, në qoftë se Ju i kushtoni vëmendje për mobilimin e mobiljeve për një sallë të prodhuesve nga vende të ndryshme, Ju Mund të shihni ruiner e mëposhtëm. Kompanitë vendase, polake dhe Çeke në grupin përfshijnë një divan, një påle kolltuqe, një tavolinë dhe një mur, dhe shumica e kompanive të Evropës perëndimore shtojnë më shumë. Nëse një Element i Tillé i përfshihet në planète tuaja, atëherë duhet të zgjidhet me kujdes të veçantë për ta zgjedhur atë. Përdoren Gjithashtu gurë gjysmë të çmuar, fildish, Bambu. Zest është Linja dhe forma zigzag, shumë shkëlqim. Nëse Zona e dhomës suaj të ftuar Lejon, Ju Mund të Blini një Set mobilje të tërë. NUK Mund të përbëhet Vetëm nga një divan dhe kolltuqe. Një cânte e Tillé Mund të përfshijë poufete dhe konsolë, si dhe Elemente të tjerë shtesë. Mund të plotësohet me një mur të plotë. Shqip art nouveau është i përshtatshëm për dhoma të të gjitha madhësive.

Këtu Ju NUK Mund të përdorni ngjyra të ndritshme, të bardhë, por ngjyrat duhet të jenë të ngopura: vjollcë, jeshile, me gjethe. Ndarja e hapësirës në Zona është e mirëpritur. I stresuar nga dizenjimi i tryezës së Kafes, gjëja Kryesore NUK është të harrojmë se duhet të jetë e rehatshme dhe e rehatshme, të përmbushë plotësisht funksionet e SAJ. Lartësia e SAJ optimale është 50 cm. duhet të Merret Gjithashtu parasysh se tavolinë MBI rrota do të jetë shpëtimi në Rast se Salla të paktën ndonjëherë kthehet në një dhomë gjumi. Tryeza ovale dhe të rrumbullakëta do të jenë më Pak traumatike, sepse NUK kanë qoshe, dhe idéal për një dhomë të Vogël të jetesës-një tavolinë kafeje në formë të një kubike, Brenda së cilës Ju Mund të Ruani gjërat. Ndriçimi Luan një ROL të rëndësishëm në hartimin e sallës. Mobilje për sallën në një apartament me ndriçim të dobët është më e mirë për të zgjedhur ngjyrat e lehta PA një pamje. Kjo do të zgjerojë vizualisht zonën e ndriçimit. Jeni në dilemë nëse Kjo është e përshtatshme për përmasën e divanit tuaj? MOS u shqetesoni.